fbpx

Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending

Verzending

Welke bezorgopties zijn mogelijk?

Kies een bezorg dag & tijdstip specifiek. Kies avondbezorging of haal het op bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie bij jou in de buurt.

Verzenden we ook internationaal?

Ja, wij leveren in heel Europa. En op aanvraag ook naar de VS.

Hoe lang duurt het voor ik mijn pakketje ontvang?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je binnen 24 uur een verzendbevestiging. Hierin staat een link met de Track & Trace code. Zo kun je zien wanneer jouw bestelling word geleverd. Let op! Heb je binnen 3 werkdagen jou bestelling niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor je uit wat de status is van jouw bestelling.

Je betaald een bijdrage voor het verwerken en afleveren van je bestelling. Naar aanleiding van de bezorgmethode die je kiest en de plaats waarnaar pakket verzonden moet worden zullen de verzendkosten automatisch worden berekend door ons systeem. Binnen Nederland verzenden wij volledig gratis.

Betaling

Je bestelling bij Kou Sportswear kan je op de volgende manieren betalen;

Ideal, Visa & Mastercard, Mistercash en Klarna.

Bestellen, Retouren & Ruilen

Hoe plaats ik een bestelling?

Shop op de site jouw favoriete artikelen. Ben je klaar met winkelen? Klik dan op de Cart en controleer of de maten en aantallen kloppen. Is dit allemaal correct? Klik dan op ‘afrekenen’.

Bij het afrekenen kun je je persoonlijke gegevens invullen. Als je al een account hebt en bent ingelogd dan worden deze gegevens automatisch ingevuld, maar dit is niet noodzakelijk. Controleer deze gegevens wel voordat je verder gaat naar de verzendmethode.

Bij de verzendmethode kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze te laten bezorgen bij een ophaalpunt bij u in de buurt. Je kunt je pakketje dan afhalen bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie. Er is ook een mogelijkheid om het op te komen halen bij ons kantoor. Op Julianastraat 30 in Diessen.

Kies je betaalmethode en rond de bestelling af. Nadat de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging in je e-mail. En daarna een track en trace mail waarbij je de bestelling exact kan volgen.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)?

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in artikel 6 van onze algemene voorwaarden. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunnen wij via onderstaande gegevens benaderd worden.

Kou Sportswear
Julianastraat 30
5087 BB Diessen

Nederland

info@kou-sportswear.com

Als, om welke reden dan ook, je bezorgt bent dat de persoonlijke informatie die Kou Sportswear van je heeft verzameld incorrect is, log dan in op onze website om jouw persoonlijke informatie te bekijken en te veranderen. Alleen jij hebt toegang tot deze persoonlijke data door middel van jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je gekozen voor een bestelling zonder account? Dan kan je altijd bovenstaande adres raadplegen om na te gaan welke gegevens van u bij ons bekend zijn. 

Ruilen of Retourneren?

Vanaf het moment van thuisbezorging heeft u wettelijk gezien 14 dagen de tijd om artikelen te ruilen of te retourneren. Alle artikelen moeten ongedragen zijn. Het uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden. Ook dient u er zorg voor te dragen dat alle artikelkaartjes nog op de juiste wijze zijn aangehecht. Knipt u de labels dus niet los tijdens het passen, en let op ook de geur is belangrijk! Bij niet juiste retourzendingen kunnen wij helaas niet overgaan tot terugbetaling. Voor uitgebreide informatie bekijkt u onze algemene voorwaarden.

Indien u een artikel wilt ruilen of retourneren, graag vul het bijgeleverde retour formulier in en voeg deze bij het retour pakket. Bij vragen kan u altijd een mail sturen naar retour@kou-sportswear.com, vermeld daarbij het ordernummer. Meldt het pakket vervolgens aan via de retour portal: https://kousportswear.shipping-portal.com/returns/. U kunt de kosten van het retourneren betalen op deze site en zelf het verzendlabel printen. Breng het pakket naar een postkantoor bij u in de buurt en zal automatisch naar ons worden verstuurt. Verstuur het onbeschadigde artikel in de originele verpakking. Indien aan alle voorwaarden is voldaan, storten wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug op de rekening van de originele betaling of zullen wij u de vervangende kleur of maat terugsturen.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.