fbpx

Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending

Logo_KOU_for_light_72dpi

Het Verhaal

Kou Sportswear is in 2017 opgericht door mij, Britt Bertens. Opgegroeid met twee oma’s die zelfstandig onderneemsters waren en ouders met een kledingwinkel, stroomt het ondernemerschap door mijn aderen. Opgroeien met beurzen bezoeken, op inkoop gaan en in de winkel van mijn ouders helpen hebben mijn hele leven al bepaald in welke branche ik thuis hoor: de modebranche. Vanuit de combinatie van ondernemerschap, de liefde voor mode, mijn fascinatie voor sport, en mijn obsessie voor wintersport wilde ik graag een nieuw label in het leven roepen.

‘Kou Sportswear is een múst als toevoeging op je wintersport outfit’

Kou Sportswear is een exclusief label met trendy wintersportkleding van nú, gespecialiseerd in bovenkleding en accessoires voor dames. Kou Sportswear, met haar strakke contouren, herkenbare designs en een eigentijdse stijl heeft bovendien een eerlijke prijs.

Met Kou Sportswear zie je er dus tijdens je wintersport super fashionable uit, zonder dat je kapitalen kwijt bent en tegelijkertijd denkt aan de manier waarop het geproduceerd word en de wereld om ons heen. De drempel ligt dus laag en de essentie is dan ook dat je je wintersport outfit een extra boost geeft met de items van Kou Sportswear. De collectie is verkrijgbaar in de webshop en bij geselecteerde winkels.

‘Eigentijds’

Met de directe vertaling van de trends uit het straatbeeld naar de wintersportfashion komt Kou Sportswear met herkenbare, vrouwelijke en sportieve designs tot een eigentijds uiterlijk. Het gebruik van Italiaanse stoffen met bewezen goede kwaliteiten en eigenschappen die nodig zijn voor een comfortabele en functionele sportoutfit maken de collectie af. Kou Sportswear zorgt ervoor dat je ook op de hoogste sneeuwtoppen lekker warm blijft.

‘Gezellig’

Kou Sportswear linkt aan de gehele ‘wintersport’. Wintersport bestaat al lang niet meer uit alleen skiën of snowboarden. Twee-derde van de wintersporters gaat de piste op, maar iedereen geniet van alles wat er te doen is. Dus ook buiten de pistes. Een gezellig samenzijn met vrienden en familie is daarin erg belangrijk. Dat varieert van après skiën, eten, wellness, rodelen en andere wintersportactiviteiten. De toegankelijke collectie van Kou Sportswear is bij iedere activiteit te dragen.

‘Stoutmoedig’

Wij ‘durven anders te zijn’ dan het bestaande wintersport aanbod. Kou Sportswear kiest dan ook specifiek voor de focus op bovenkleding en accessoires. Lef tonen, jezelf zijn en bouwen aan je droom. Wintersportkleding uit zijn verband halen, mensen tot nadenken zetten, maar het zicht op de besneeuwde bergtoppen niet verliezen.

eigentijds
Gezelligheid
Lef

Our Team

  • cropped-Sign_KOU_W_for_light_72dpi.jpg

    Britt Bertens

    Founder

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.